Norma GOST 26183-84 1.7.1985 náhled

GOST 26183-84

Fruit and vegetables processed products, canned meat and meat-vegetable mixtures. Method for determination of fat

Automaticky přeložený název:

Ovoce a zelenina zpracované výrobky, masové konzervy a maso-zeleninové směsi. Metoda pro stanovení tuku



NORMA vydána dne 1.7.1985


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1068.20 bez DPH
1 068.20

Informace o normě:

Označení normy: GOST 26183-84
Datum vydání normy: 1.7.1985
Kód zboží: NS-389118
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.