Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetables processed products, canned meat and meat-vegetable mixtures. Method for determination of fat
Automaticky přeložený název:
Ovoce a zelenina zpracované výrobky, masové konzervy a maso-zeleninové směsi. Metoda pro stanovení tuku
NORMA vydána dne 1.7.1985
Označení normy: GOST 26183-84
Datum vydání normy: 1.7.1985
Kód zboží: NS-389118
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.1986
1.6.1982
NEPLATNÁ
1.7.1988
1.7.1990
NEPLATNÁ
1.6.1968
1.1.1989
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.