Norma GOST 26183-84 1.7.1985 náhled

GOST 26183-84

Fruit and vegetables processed products, canned meat and meat-vegetable mixtures. Method for determination of fat

Automaticky přeložený název:

Ovoce a zelenina zpracované výrobky, masové konzervy a maso-zeleninové směsi. Metoda pro stanovení tuku



NORMA vydána dne 1.7.1985


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 025.20 bez DPH
1 025.20

Informace o normě:

Označení normy: GOST 26183-84
Datum vydání normy: 1.7.1985
Kód zboží: NS-389118
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.