Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky přeložený název:
Maso. Metody chemické a mikroskopické analýzy masa svěžesti
NORMA vydána dne 1.1.1980
Označení normy: GOST 23392-78
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1980
Kód zboží: NS-386842
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.84
Amd. 4.90
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.02.2025 (Počet položek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.