Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky přeložený název:
Maso. Metody chemické a mikroskopické analýzy masa svěžesti
NORMA vydána dne 1.1.1980
Označení normy: GOST 23392-78
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1980
Kód zboží: NS-386842
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.84
Amd. 4.90
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.