Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sausages and cooked meat products. Method for determination of residue activity of acid phosphatase
Automaticky přeložený název:
Klobásy a vařené masné výrobky. Metoda pro stanovení aktivity reziduí kyselé fosfatázy
NORMA vydána dne 1.7.1991
Označení normy: GOST 23231-90
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1991
Kód zboží: NS-386722
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.