Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sausages and cooked meat products. Method for determination of residue activity of acid phosphatase
Automaticky přeložený název:
Klobásy a vařené masné výrobky. Metoda pro stanovení aktivity reziduí kyselé fosfatázy
NORMA vydána dne 1.7.1991
Označení normy: GOST 23231-90
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1991
Kód zboží: NS-386722
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.