Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Methods of protein determination
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Metody stanovení proteinů
NORMA vydána dne 1.1.1983
Označení normy: GOST 25011-81
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1983
Kód zboží: NS-388100
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.88
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.