Norma DIN EN 13189:2000-11 1.11.2000 náhled

DIN EN 13189:2000-11

Acetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements, marking.

Automaticky přeložený název:

Kyselina octová potravinářská - Produkt vyrobený ze surovin jiného než zemědělského původu - Definice, požadavky, značení.



NORMA vydána dne 1.11.2000


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 441.00 bez DPH
1 441.00

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 13189:2000-11
Datum vydání normy: 1.11.2000
Kód zboží: NS-223248
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy DIN EN 13189:2000-11 :

Essigsäure, Lebensmittelqualität - Erzeugnis aus Rohstoffen nicht landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung.

K této normě náleží tyto opravy:

DIN EN 13189/Ber1:2002-11 Oprava

Corrigenda to DIN EN 13189:2000-11.

Oprava vydána dne 1.11.2002

Vybrané provedení:

Zobrazit všechny technické informace
25.00


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.