Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Acetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements, marking.
Automaticky přeložený název:
Kyselina octová potravinářská - Produkt vyrobený ze surovin jiného než zemědělského původu - Definice, požadavky, značení.
NORMA vydána dne 1.11.2000
Označení normy: DIN EN 13189:2000-11
Datum vydání normy: 1.11.2000
Kód zboží: NS-223248
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Essigsäure, Lebensmittelqualität - Erzeugnis aus Rohstoffen nicht landwirtschaftlicher Herkunft - Definitionen, Anforderungen, Kennzeichnung.
Corrigenda to DIN EN 13189:2000-11.
Oprava vydána dne 1.11.2002
Vybrané provedení:1.3.2013
1.3.2013
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
1.10.2009
Poslední aktualizace: 17.07.2025 (Počet položek: 2 208 096)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.