Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Botanical nomenclature.
NORMA vydána dne 1.10.2009
Označení normy: DIN EN ISO 676:2009-10
Datum vydání normy: 1.10.2009
Kód zboží: NS-246566
Počet stran: 44
Přibližná hmotnost: 132 g (0.29 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Botanische Nomenklatur.
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.5.2010
NEPLATNÁ
1.5.2010
1.3.2010
Poslední aktualizace: 10.06.2025 (Počet položek: 2 204 105)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.
Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.