Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content.
Automaticky přeložený název:
Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.
NORMA vydána dne 1.3.2010
Označení normy: DIN EN ISO 927:2010-03
Datum vydání normy: 1.3.2010
Kód zboží: NS-247596
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Bestimmung des Gehaltes an Fremdkörper.
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.5.2010
NEPLATNÁ
1.5.2010
Poslední aktualizace: 08.09.2024 (Počet položek: 2 346 102)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.