Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content.
Automaticky přeložený název:
Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí.
NORMA vydána dne 1.3.2010
Označení normy: DIN EN ISO 927:2010-03
Datum vydání normy: 1.3.2010
Kód zboží: NS-247596
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Bestimmung des Gehaltes an Fremdkörper.
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.5.2010
NEPLATNÁ
1.5.2010
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.06.2025 (Počet položek: 2 205 871)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.