NEPLATNÁ DIN EN ISO 6571:2009-11 1.11.2009 náhled

DIN EN ISO 6571:2009-11

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).

Automaticky přeložený název:

Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).



NORMA vydána dne 1.11.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 065.50 bez DPH
2 065.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6571:2009-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2009
Kód zboží: NS-246517
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6571:2009-11 :

Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.