Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).
Automaticky přeložený název:
Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).
NORMA vydána dne 1.11.2009
Označení normy: DIN EN ISO 6571:2009-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2009
Kód zboží: NS-246517
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren).
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.06.2025 (Počet položek: 2 205 871)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.