Norma DIN EN ISO 2825:2010-06 1.6.2010 náhled

DIN EN ISO 2825:2010-06

Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis.

Automaticky přeložený název:

Koření - Příprava mletého vzorku pro analýzu.



NORMA vydána dne 1.6.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 230.50 bez DPH
1 230.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 2825:2010-06
Datum vydání normy: 1.6.2010
Kód zboží: NS-245397
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy DIN EN ISO 2825:2010-06 :

Gewürze und würzende Zutaten - Herstellung einer gemahlenen Probe für die Analyse.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.