Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis.
Automaticky přeložený název:
Koření - Příprava mletého vzorku pro analýzu.
NORMA vydána dne 1.6.2010
Označení normy: DIN EN ISO 2825:2010-06
Datum vydání normy: 1.6.2010
Kód zboží: NS-245397
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Herstellung einer gemahlenen Probe für die Analyse.
NEPLATNÁ
1.8.2000
1.2.2003
1.9.1999
1.12.2001
1.11.2000
1.11.2000
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.08.2025 (Počet položek: 2 211 925)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.