Norma DIN EN 16466-2:2013-03 1.3.2013 náhled

DIN EN 16466-2:2013-03

Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 2: 13C-IRMS analysis of acetic acid.

Automaticky přeložený název:

Kvasný ocet - Izotopová analýza kyseliny octové a vody - Část 2: 13C-IRMS analýza kyseliny octové.



NORMA vydána dne 1.3.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 653.70 bez DPH
1 653.70

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN 16466-2:2013-03
Datum vydání normy: 1.3.2013
Kód zboží: NS-228623
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Koření

Anotace textu normy DIN EN 16466-2:2013-03 :

Essig - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser - Teil 2: 13C-IRMS-Analyse von Essigsäure.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.