Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 2: 13C-IRMS analysis of acetic acid.
Automaticky přeložený název:
Kvasný ocet - Izotopová analýza kyseliny octové a vody - Část 2: 13C-IRMS analýza kyseliny octové.
NORMA vydána dne 1.3.2013
Označení normy: DIN EN 16466-2:2013-03
Datum vydání normy: 1.3.2013
Kód zboží: NS-228623
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Essig - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser - Teil 2: 13C-IRMS-Analyse von Essigsäure.
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.5.2010
NEPLATNÁ
1.5.2010
1.3.2010
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.05.2025 (Počet položek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.