Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Automatic units for grilling products; Requirements and testing - Part 1: Meal for short-time roasting.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Automatické jednotek pro grilování produkty; Požadavky a zkoušení - Část 1: jídlo pro krátkodobé pečení.
NORMA vydána dne 1.8.2003
Označení normy: DIN 18862-1:2003-08
Datum vydání normy: 1.8.2003
Kód zboží: NS-188632
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Automaten zum Braten und Grillen; Anforderungen und Prüfung - Teil 1: Kurzzeitbratstücke.
NEPLATNÁ
1.4.2007
NEPLATNÁ
1.6.2003
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.2.2014
NEPLATNÁ
1.4.2007
NEPLATNÁ
1.2.2014
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.