Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 2: Stationary frying pans, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 2: Stacionární pánve, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.2.2014
Označení normy: E DIN 18857-2:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2014
Kód zboží: NS-258482
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 2: Standbratpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 26.06.2025 (Počet položek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.