Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 2: Stationary frying pans, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 2: Stacionární pánve, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.2007
Označení normy: DIN 18857-2:2007-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2007
Kód zboží: NS-188617
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 2: Standbratpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 02.05.2024 (Počet položek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.