Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 2: Pressure water boilers, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 2: tlak vody bojlery, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.2007
Označení normy: DIN 18855-2:2007-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2007
Kód zboží: NS-188612
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 2: Druckkochkessel, Anforderungen und Prüfung.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.