Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 2: Pressure water boilers, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 2: tlak vody bojlery, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.4.2007
Označení normy: DIN 18855-2:2007-04
Datum vydání normy: 1.4.2007
Kód zboží: NS-188612
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 2: Druckkochkessel, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 02.05.2024 (Počet položek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.