Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 1: Tilting fry pans; Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 1: Vyklápěcí smažit pánve; Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.10.2003
Označení normy: DIN 18857-1:2003-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2003
Kód zboží: NS-188616
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 1: Kippbratpfannen; Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.