Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 1: Tilting fry pans; Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 1: Vyklápěcí smažit pánve; Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.10.2003
Označení normy: DIN 18857-1:2003-10
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.10.2003
Kód zboží: NS-188616
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 1: Kippbratpfannen; Anforderungen und Prüfung.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 02.05.2024 (Počet položek: 2 896 910)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.