Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.8.1999
Označení normy: ČSN 576021
Třídící znak: 576021
Katalogové číslo: 55743
Datum vydání normy: 1.8.1999
Kód zboží: NS-131092
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti v mase. Princip metody a postup při jejím provádění je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 57 6021 byla vydána v srpnu 1999. Nahradila ČSN 57 0154 z 4.2.1986
1.5.1999
1.5.1999
NEPLATNÁ
1.6.2002
1.2.2014
1.2.2003
1.2.2003
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.