Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN).
NORMA vydána dne 1.2.2014
Označení normy: ČSN PN-A 82109
Třídící znak: 576024
Katalogové číslo: 94796
Datum vydání normy: 1.2.2014
Kód zboží: NS-182108
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Norma specifikuje metodu stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody v syrovém mase, nádivkách a masných výrobcích metodou transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti s použitím kalibrací sestavených pomocí matematického modelu umělých neuronových sítí (ANN) a s nimi propojené databáze.
Metoda se používá ke stanovení bílkovin v rozsahu od 3,0 % do 50 %, tuku v rozsahu od 0,1 % do 86 %, vody v rozsahu od 9,0 % do 81 %
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
17.6.1964
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
31.10.1984
Poslední aktualizace: 30.01.2025 (Počet položek: 2 222 395)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.