Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela.
NORMA vydána dne 29.4.1986
Označení normy: ČSN 560146-6
Třídící znak: 560146
Katalogové číslo: 29418
Datum vydání normy: 29.4.1986
Kód zboží: NS-130524
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Cukr a výrobky z cukru
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Tato norma určuje zkušební metody na stanovení obsahu popela cukrovinkářskéch výrobků a polotovarů a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení a příprava zkušebního vzorku jsou uvedena v části 1 ČSN 56 0146. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-6 byla schválena 29.4.1986 a nabyla účinnosti od 1.6.1987. Nahradila čl. 13 ČSN 56 0146 z 22.10.1964
1.11.1997
1.11.1997
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.