Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Ice-cream and milk ice. Determination of total solids content (reference method).
Automaticky přeložený název:
Mražené krémy a mléčné zmrzliny - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 9.12.2004
Označení normy: BS ISO 3728:2004
Datum vydání normy: 9.12.2004
Kód zboží: NS-113598
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 44989 0 Status: Confirmed
8.10.2002
1.12.2007
1.3.2009
1.12.2006
1.1.2004
1.1.2004
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.07.2025 (Počet položek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.