Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy.
NORMA vydána dne 1.1.2004
Označení normy: ČSN ISO 5765-1
Třídící znak: 570831
Katalogové číslo: 69307
Datum vydání normy: 1.1.2004
Kód zboží: NS-179500
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Mléko a zpracované mléčné produkty
Sýry
Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu laktózy v sušeném mléce, sušených zmrzlinových směsích a v tavených sýrech enzymatickou metodou s využitím glukózové poloviny laktózy.
1.7.2007
NEPLATNÁ
1.5.2014
1.5.1997
1.11.2011
1.12.2011
NEPLATNÁ
1.2.1999
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.