Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese. Determination of lactose content. Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose.
Automaticky přeložený název:
Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 2: Enzymatická metoda s využitím galaktózové poloviny laktózy.
NORMA vydána dne 8.10.2002
Označení normy: BS ISO 5765-2:2002
Datum vydání normy: 8.10.2002
Kód zboží: NS-114233
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky
Sýry
Mléko a zpracované mléčné produkty
ISBN: 0 580 40507 9 Status: Confirmed
31.7.2007
NEPLATNÁ
30.11.2013
30.11.2009
31.5.2007
31.10.2009
31.10.2009
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.06.2024 (Počet položek: 2 329 176)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.