Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products. Determination of fat content. General guidance on the use of butyrometric methods.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod.
NORMA vydána dne 31.10.2009
Označení normy: BS ISO 11870:2009
Datum vydání normy: 31.10.2009
Kód zboží: NS-109584
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Mléko a zpracované mléčné produkty
ISBN: 978 0 580 67128 9 Status: Confirmed
31.7.1989
29.2.1988
28.9.1990
28.9.1990
30.9.1990
31.7.1989
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.