Norma BS ISO 11870:2009 31.10.2009 náhled

BS ISO 11870:2009

Milk and milk products. Determination of fat content. General guidance on the use of butyrometric methods.

Automaticky přeložený název:

Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod.



NORMA vydána dne 31.10.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4 220.40 bez DPH
4 220.40

Informace o normě:

Označení normy: BS ISO 11870:2009
Datum vydání normy: 31.10.2009
Kód zboží: NS-109584
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Anotace textu normy BS ISO 11870:2009 :

ISBN: 978 0 580 67128 9 Status: Confirmed

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.