Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 2: Enzymatická metoda s využitím galaktózové poloviny laktózy.
NORMA vydána dne 1.1.2004
Označení normy: ČSN ISO 5765-2
Třídící znak: 570831
Katalogové číslo: 69306
Datum vydání normy: 1.1.2004
Kód zboží: NS-179501
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Mléko a zpracované mléčné produkty
Sýry
Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu laktózy v sušeném mléce, sušených zmrzlinových směsích a v tavených sýrech enzymatickou metodou s využitím galaktózové poloviny laktózy.
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.1.2005
1.9.2007
1.2.2012
1.3.2000
1.12.2012
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.