Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Kysaná mléka - Stanovení titrační kyselosti - Potenciometrická metoda.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: ČSN P ISO/TS 11869
Třídící znak: 571423
Katalogové číslo: 91800
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-182043
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato předběžná česká technická norma je českou verzí Technické specifikace ISO/TS 11869:2012, kterou CSN převzala v roce 2012 překladem jako ČSN P ISO/TS 11869 (57 1423) a nahrazuje ČSN ISO 11869 (57 1423) ze srpna 2008.
Předběžná norma ČSN P ISO/TS 11869:2012 / IDF/RM 150:2012 specifikuje potenciometrickou metodu na stanovení titrační kyselosti neochuceného jogurtu, ochuceného jogurtu, jogurtu s ovocem, jogurtového nápoje, čerstvého sýra s ovocem nebo bez něho, podmáslí s ovocem nebo bez něho a dalších kysaných mléčných výrobků. Suspenze vzorku výše uvedených kysaných výrobků se za daných podmínek titruje potenciometricky roztokem hydroxidu sodného a titrační kyselost se vypočte v mmol/100 g.
Mezinárodní norma ISO 11869|IDF 150 byla určena pouze pro tři typy jogurtů, technická specifikace, která ji nahrazuje, je určena obecně pro kysané mléčné výrobky, čímž se rozšiřuje spektrum výrobků, pro které ji lze použít
1.1.1999
NEPLATNÁ
1.12.1998
1.1.1999
1.12.2009
NEPLATNÁ
1.8.2010
1.3.2009
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.