Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mražené krémy a zmrzliny.
NORMA vydána dne 1.12.2007
Označení normy: ČSN 569608
Třídící znak: 569608
Katalogové číslo: 80032
Datum vydání normy: 1.12.2007
Kód zboží: NS-130918
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma je doporučením pro zavádění správné hygienické a výrobní praxe do výroby a zacházení s mraženými krémy a zmrzlinami v chladícím řetězci
1.3.2009
1.12.2006
1.1.2004
1.1.2004
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.