ASTM D5565-95(2011)

Standard Test Method for Determination of the Solidification Point of Fatty Acids Contained in Animal, Marine, and Vegetable Fats and Oils (Withdrawn 2020)

Automaticky přeložený název:

Standardní zkušební metoda pro stanovení tuhnutí mastných kyselin obsažených v záznamech Animal, námořnictví a rostlinných tuků a olejů



NORMA vydána dne 1.1.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 549.70 bez DPH
1 549.70

Informace o normě:

Označení normy: ASTM D5565-95(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-31688
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotace textu normy ASTM D5565-95(2011) :

Keywords:
fat liquors, fatty acids, leather, solidification point, titer test, Animal fats, Fatliquors, Fats and oils, Fatty acids--tests, Leather, Mineral fats, Solidification point, Sulfonated and sulfated oils, Titer test, Vegetable oils, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.