ASTM E1627-11

Standard Practice for Sensory Evaluation of Edible Oils and Fats

Automaticky přeložený název:

Standardní praktiky pro senzorické hodnocení jedlé oleje a tuky



NORMA vydána dne 1.8.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 746.20 bez DPH
1 746.20

Informace o normě:

Označení normy: ASTM E1627-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2011
Kód zboží: NS-42432
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM

Anotace textu normy ASTM E1627-11 :

Keywords:
descriptive testing, discriminative testing, flavor, odor, scaling, sensory analysis, taste, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils), 67.240 (Sensory analysis)

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.