Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Standard Test Method for Determination of Free Fatty Acids Contained in Animal, Marine, and Vegetable Fats and Oils Used in Fat Liquors and Stuffing Compounds
Automaticky přeložený název:
Standardní zkušební metoda pro stanovení volných mastných kyselin obsažených v záznamech Animal, Marine, a rostlinných tuků a olejů používaných v tucích Alkohol a nádivkou sloučenin
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: ASTM D5555-95(2011)
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-31654
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Americká technická norma
Kategorie: Technické normy ASTM
Keywords:
fats and oils, free fatty acids, leather, Animal fats, Fatliquors, Fatty acids--tests, Free fatty acids, Leather, Marine fats, Oils, Softening/stuffing compounds, Stuffing compounds, Vegetable oils, ICS Number Code 67.200.10 (Animal and vegetable fats and oils)
Significance and Use |
This test method is intended for the determination of the free fatty acids contained in animal, marine, and vegetable fats and oils for the purpose of quality assurance. |
1. Scope |
1.1 This test method covers the determination of the free fatty acid content of fats and oils. 1.2 The values stated in SI units are to be regarded as the standard. The values given in parentheses are for information only. 1.3 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use. |
Historická
1.1.2011
Historická
1.1.2011
Historická
1.6.2010
Historická
1.6.2013
Historická
15.8.2010
Historická
1.8.2011
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.