Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATE. COMPOSITION INTERVALS AND TEST METHODS.
Automaticky přeložený název:
Analytické metody pro čokoládu. SLOŽENÍ intervalech a zkušebních metod.
NORMA vydána dne 15.5.1974
Označení normy: UNE 34076:1974
Datum vydání normy: 15.5.1974
Kód zboží: NS-571456
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.11.1975
15.3.1976
15.10.1975
15.11.1975
15.4.1976
15.10.1975
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.