Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATES. SACCHAROSE.
Automaticky přeložený název:
Analytické metody pro čokolády. Sacharóza.
NORMA vydána dne 15.11.1975
Označení normy: UNE 34085-1:1975
Datum vydání normy: 15.11.1975
Kód zboží: NS-571464
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.5.1974
15.10.1974
15.10.1974
15.6.1976
15.10.1974
15.11.1975
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.