Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATES. TOTAL FAT.
Automaticky přeložený název:
Analytické metody pro čokolády. TOTAL FAT.
NORMA vydána dne 15.3.1976
Označení normy: UNE 34082:1976
Datum vydání normy: 15.3.1976
Kód zboží: NS-571462
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.10.1974
15.6.1976
15.10.1974
15.11.1975
15.10.1975
15.11.1975
Poslední aktualizace: 04.02.2025 (Počet položek: 2 223 548)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.