Norma UNE 34085-2:1976 15.4.1976 náhled

UNE 34085-2:1976

ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATES. SACCHAROSE AND LACTOSE.

Automaticky přeložený název:

Analytické metody pro čokolády. Sacharózu a laktózu.



NORMA vydána dne 15.4.1976


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena667.90 bez DPH
667.90

Informace o normě:

Označení normy: UNE 34085-2:1976
Datum vydání normy: 15.4.1976
Kód zboží: NS-571466
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE

Kategorie - podobné normy:

Čokoláda

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.