Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATES. SACCHAROSE AND LACTOSE.
Automaticky přeložený název:
Analytické metody pro čokolády. Sacharózu a laktózu.
NORMA vydána dne 15.4.1976
Označení normy: UNE 34085-2:1976
Datum vydání normy: 15.4.1976
Kód zboží: NS-571466
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Španělská technická norma
Kategorie: Technické normy UNE
15.10.1974
15.10.1974
15.6.1976
15.10.1974
15.11.1975
15.3.1976
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.