Norma STN ISO 21527-2 1.2.2010 náhled

STN ISO 21527-2 (560087)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologie potravin a krmiv. Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní. Část 2: Metoda počítání kolonií ve výrobcích s aktivitou vody menší než 0,95 nebo rovnající se 0,95.



NORMA vydána dne 1.2.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 21527-2
Třídící znak: 560087
Katalogové číslo: 109935
Datum vydání normy: 1.2.2010
Kód zboží: NS-543665
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN ISO 21527-2 (01.01.2009)

Kategorie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotace textu normy STN ISO 21527-2 (560087):

Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných osmofilných kvasiniek a xerofilných plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkaz 3 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu menšiu ako 0,95 alebo rovnajúcu sa 0,95 (sušené ovocie, koláče, džemy, sušené mäso, solené ryby, zrná, cereálie a cereálne výrobky, múky, oriešky, koreniny a ochucovadlá atď. príloha A ).

K této normě náleží tyto opravy:

STN ISO 21527-2:2010/Oprava1 (560087) Oprava

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.

Oprava vydána dne 1.5.2010

Vybrané provedení:
Slovensky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.