Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie vírusu hepatitídy A a norovírusu v potravinách polymerázovou reťazovou reakciou s priebežnou analýzou. Časť 2: Metóda kvalitatívneho stanovenia (ISO/TS 15216-2: 2013, opravená verzia 2013-05-01) (Norma na priame používanie ako STN).
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Horizontální metoda stanovení viru hepatitidy A a infekcí způsobených noroviry v potravinách polymerázovou řetězovou reakcí s průběžnou analýzou. Část 2: Metoda kvalitativního stanovení (ISO / TS 15216-2: 2013, opravená verze 2013-05-01) (Norma k přímému použití jako ČSN).
NORMA vydána dne 1.8.2013
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN P CEN ISO/TS 15216-2
Třídící znak: 560125
Katalogové číslo: 117624
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2013
Kód zboží: NS-545992
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.