Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní. Část 2 : Metoda počítání kolonií ve výrobcích s aktivitou vody menší než 0,95 nebo rovnou 0,95.
NORMA vydána dne 1.5.2010
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN ISO 21527-2:2010/Oprava1
Třídící znak: 560087
Katalogové číslo: 110820
Poznámka: Oprava
Datum vydání normy: 1.5.2010
Kód zboží: NS-543664
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných osmofilných kvasiniek a xerofilných plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkaz 3 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu menšiu ako 0,95 alebo rovnajúcu sa 0,95 (sušené ovocie, koláče, džemy, sušené mäso, solené ryby, zrná, cereálie a cereálne výrobky, múky, oriešky, koreniny a ochucovadlá atď. príloha A ).
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.
Norma vydána dne 1.2.2010
Vybrané provedení:
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.