Norma STN ISO 1444 1.12.2002 náhled

STN ISO 1444 (576030)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu volného tuku (Součástí normy je národní předmluva a znění normy je v jazyce Člena CEN / CENELEC).



NORMA vydána dne 1.12.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 1444
Třídící znak: 576030
Katalogové číslo: 88863
Datum vydání normy: 1.12.2002
Kód zboží: NS-543465
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN ISO 1444 (01.12.1997)

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy STN ISO 1444 (576030):

Táto norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu volného tuku v mäse a mässových výrobkoch.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.