Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku.
NORMA vydána dne 1.12.1997
Označení normy: ČSN ISO 1444
Třídící znak: 576020
Katalogové číslo: 50218
Datum vydání normy: 1.12.1997
Kód zboží: NS-177850
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma je identická s ISO 1444:1996. Norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu volného tuku v mase a masných výrobcích extrakcí. Dále norma obsahuje kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Definice, kapitolu 4 - Podstata, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Přístroje, kapitolu 7 - Odběr vzorků, kapitolu 8 - Příprava analytického vzorku, kapitolu 9 - Postup, kapitolu 10 - Výpočet, kapitolu 11 - Shodnost, kapitolu 12 - Protokol o zkoušce a informativní Přílohu A. Princip metody a postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 1444 (57 6020) byla vydána v prosinci 1997. Nahradila ČSN 57 0168 z 31.10.1984
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
4.2.1986
NEPLATNÁ
31.10.1984
NEPLATNÁ
31.10.1984
NEPLATNÁ
28.3.1962
4.7.1985
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.