Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Raw smoked and raw jerked sausage products from poultry meat. General specifications
Automaticky přeložený název:
Syrové uzené a surovin prudce klobásové výrobky z drůbežího masa. Obecné specifikace
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST R 54672-2011
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-403552
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.7.2012
Poslední aktualizace: 03.01.2025 (Počet položek: 2 218 319)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.