Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Methods for determination of organoleptic properties, temperature and mass
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metody pro stanovení organoleptických vlastností, teplotu a hmotnost
NORMA vydána dne 1.7.2003
Označení normy: GOST R 51944-2002
Datum vydání normy: 1.7.2003
Kód zboží: NS-400766
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
Poslední aktualizace: 25.09.2024 (Počet položek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.