Norma GOST R 51944-2002 1.7.2003 náhled

GOST R 51944-2002

Poultry meat. Methods for determination of organoleptic properties, temperature and mass

Automaticky přeložený název:

Drůbeží maso. Metody pro stanovení organoleptických vlastností, teplotu a hmotnost



NORMA vydána dne 1.7.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 671.00 bez DPH
1 671.00

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 51944-2002
Datum vydání normy: 1.7.2003
Kód zboží: NS-400766
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.