Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Methods for determination of organoleptic properties, temperature and mass
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metody pro stanovení organoleptických vlastností, teplotu a hmotnost
NORMA vydána dne 1.7.2003
Označení normy: GOST R 51944-2002
Datum vydání normy: 1.7.2003
Kód zboží: NS-400766
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.01.2025 (Počet položek: 2 218 327)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.