Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Method of histologicaland microscopic analysis
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metoda histologicaland mikroskopickou analýzou
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST 31931-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-393396
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
1.7.2013
Poslední aktualizace: 01.01.2025 (Počet položek: 2 217 934)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.