Norma GOST 31468-2012 1.7.2013 náhled

GOST 31468-2012

Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection of Salmonellae

Automaticky přeložený název:

Drůbeží maso, jedlé droby a drůbeží maso ready-to-kuchař. Metoda detekce salmonel



NORMA vydána dne 1.7.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1538.80 bez DPH
1 538.80

Informace o normě:

Označení normy: GOST 31468-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393034
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.