Norma GOST 31468-2012 1.7.2013 náhled

GOST 31468-2012

Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection of Salmonellae

Automaticky přeložený název:

Drůbeží maso, jedlé droby a drůbeží maso ready-to-kuchař. Metoda detekce salmonel



NORMA vydána dne 1.7.2013


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 451.80 bez DPH
1 451.80

Informace o normě:

Označení normy: GOST 31468-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393034
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.