Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal, and ready-to-cook poultry meat. Sampling methods and preparing of samples for examinations
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby, a ready-to-vařit drůbeží maso. Metody odběru vzorků a příprava vzorků ke zkouškám
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: GOST R 53597-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402456
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 9.12
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.