Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Turkey meat (carcasses and their parts). General specifications
Automaticky přeložený název:
Krůtí maso (jatečně upravených těl a jejich částí). Obecné specifikace
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: GOST R 53458-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402310
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 11.03.2025 (Počet položek: 2 231 896)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.