Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cooked sausage items of poultry meat. General specifications
Automaticky přeložený název:
Vařené klobásy položky drůbežího masa. Obecné specifikace
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: GOST R 53516-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402369
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.