Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Turkey meat (carcasses and their parts). General specifications
Automaticky přeložený název:
Krůtí maso (jatečně upravených těl a jejich částí). Obecné specifikace
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: GOST 31473-2012
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-393036
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.1.2008
1.1.2008
1.1.2009
NEPLATNÁ
1.1.2009
1.1.2009
1.1.2009
Poslední aktualizace: 06.02.2025 (Počet položek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.