Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Duck meat (carcasses and their parts). General specifications
Automaticky přeložený název:
Duck maso (jatečně upravených těl a jejich částí). Obecné specifikace
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST 31990-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-393442
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2008
1.1.2008
1.1.2008
1.1.2009
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.09.2025 (Počet položek: 2 232 034)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.