Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Chicken meat (carcasses of chickens, broiler-chickens and their parts). Specifications
Automaticky přeložený název:
Kuřecí maso ( mrtvá těla kuřat , brojlerů - kuřat a jejich částí). specifikace
NORMA vydána dne 1.1.2008
Označení normy: GOST R 52702-2006
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2008
Kód zboží: NS-401532
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 06.02.2025 (Počet položek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.