Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food eggs and foodstuffs of processed poultry eggs. Method for determination of fatty acid composition
Automaticky přeložený název:
Vejcích výživa a potraviny zpracovaných vajec drůbeže. Metoda pro stanovení složení mastných kyselin
NORMA vydána dne 1.7.2015
Označení normy: GOST 32150-2013
Datum vydání normy: 1.7.2015
Kód zboží: NS-393561
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.1.2014
1.1.2014
1.7.2013
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.