Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste.
Automaticky přeložený název:
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
NORMA vydána dne 1.12.2013
Označení normy: DIN ISO 3972:2013-12
Datum vydání normy: 1.12.2013
Kód zboží: NS-251684
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Sensorische Analyse - Methodologie - Bestimmung der Geschmacksempfindlichkeit.
NEPLATNÁ
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.12.2012
NEPLATNÁ
1.12.2012
NEPLATNÁ
1.12.2012
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.10.2007
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 01.07.2025 (Počet položek: 2 206 436)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.