Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste.
Automaticky přeložený název:
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti.
NORMA vydána dne 1.12.2013
Označení normy: DIN ISO 3972:2013-12
Datum vydání normy: 1.12.2013
Kód zboží: NS-251684
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Sensorische Analyse - Methodologie - Bestimmung der Geschmacksempfindlichkeit.
NEPLATNÁ
1.11.2009
1.12.2012
1.12.2012
1.12.2012
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.10.2007
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.