Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - senzorická analýza - Část 2: Doporučené postupy pro senzorické hodnocení.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN ISO 22935-2:2012-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-251215
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.