Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation.
Automaticky přeložený název:
Mléko a mléčné výrobky - senzorická analýza - Část 2: Doporučené postupy pro senzorické hodnocení.
NORMA vydána dne 1.12.2012
Označení normy: DIN ISO 22935-2:2012-12
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-251215
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung.
1.11.1995
1.7.2011
1.10.1997
1.6.1996
1.8.2000
NEPLATNÁ
1.6.2000
Poslední aktualizace: 14.01.2025 (Počet položek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.