NEPLATNÁ DIN ISO 22935-2:2012-12 1.12.2012 náhled

DIN ISO 22935-2:2012-12

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation.

Automaticky přeložený název:

Mléko a mléčné výrobky - senzorická analýza - Část 2: Doporučené postupy pro senzorické hodnocení.



NORMA vydána dne 1.12.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2761.00 bez DPH
2 761.00

Informace o normě:

Označení normy: DIN ISO 22935-2:2012-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2012
Kód zboží: NS-251215
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN ISO 22935-2:2012-12 :

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung.

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.